Een goed advies begint
met goed luisteren.  

De kwaliteit van het werk: daar draait het om!

Annhil Systeemplafonds – in 1990 opgericht door Hilco Nijmeijer – is in bijna twintig jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bedrijf met ruim dertig medewerkers.

Samen bieden we een breed scala aan kennis en ervaring als het gaat om de binnenafwerking van woningen, kantoren, ziekenhuizen en andere gebouwen. Inclusief aanverwante zaken als brandveiligheid, verlichting en akoestiek. Het resultaat: een onderneming die advies, kwaliteit en betrouwbaarheid biedt tegen een aantrekkelijke prijs!

Iedere wens vervuld

Annhil heeft een breed assortiment aan plafonds, wanden, vloeren, betimmeringen en andere afbouwproducten. In alle soorten, maten en kleuren. Daarvoor werken we nauw samen met gerenommeerde fabrikanten als Rockfon, Ecophon en Armstrong. Voor iedere wens bieden we een oplossing.

02 ZELFDE_DAG
04 LEERBEDRIJF
Altijd verdiepen en verbreden

Aan vakkundigheid en kwaliteit moet je als bedrijf blijven werken. Alleen zo kun je klanten het beste bieden. Daarom volgen onze medewerkers regelmatig een opleiding of cursus om hun kennis te verbreden en te verdiepen. In 2007 zijn we voor dit beleid uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de sector Afbouw en Stukadoren.